Fönster & dörrar

ALLT INOM FÖNSTER RENOVERINGAR

 

Komplett fönsterrenovering med energiglas Med rätt fönsterrenoveringsteknink, dvs färgborttagning, slipning, fukturdragning, grundoljning och grundning, kan man garantera att färgen läggs på rätt underlag och blir ett fullgott skydd mot väder och föroreningar.

 

För standard 2-glasfönster med kopplade bågar är renovering med energiglas att föredra när man vill behålla fönstrens och husets yttre karaktär. En uppgradering med isättning av ett energiglas i äldre dubbelkopplade fönster medför ett förbättrat U-värde. Från ca 3,0 till 1,8 W/m2K (watt per kvadratmeter och grader Kelvin). Det finns alltså ekonomisk energibesparing att vinna. Dessutom kostar det mindre än ett komplett fönsterbyte.

Fönster Reparationer

 

Vi utför alla typer av reparationsglasningar, från den lilla källarfönster till stora skyltfönstret. Har ni ett gammalt hus kanske ni vill ha ett blåst eller draget glas isatt. Ni kan välja att lämna in fönstret till oss eller låta oss komma till er

 

För mer information Ring: 042 – 400 23 51

ALLT INOM FÖNSTER OCH DÖRRAR

 

Som glasmästeri utför vi naturligtvis traditionell glasning och reparation av skadade/trasiga fönster. Vi sätter in nya isolerrutor och vanligt fönsterglas(floatglas).

 

Våra kunders varierande önskemål/behov då det gäller glas, gör att vi kan erbjuda de flesta glasmästeriprodukter på marknaden. T ex frostat råglas, trådarmerat glas, lamellglas, spegelglas, brandglas och lågemissionglas (energiglas). I glasslipen kan vi fasa av vassa kanter och runda av hörn på glasen.

 

För mer information Ring: 042 – 400 23 51

Fönster & Dörrar – Fönsterbyte

 

Glastjänst AB säljer och monterar fönster från ledande tillverkare av fönstersnickerier. Välj mellan Trä, Träaluminium, Aluminium, PVC eller komposit. Precis som Träfönstret tillverkas dessa fönster helt efter kundens mått och önskemål.

 

För dina nya fönster finns det flera glasalternativ att välja på, vanligast är 2-glasisolerruta med innerrutan energiglas och argongas i mellanspalten vilket ger glaset ett värmeisolerande värde (U-värde) på 1.1. Glaskonstruktionen kan exempelvis kompletteras med härdat eller laminerat glas för att uppnå personsäkerhetskraven i Boverkets Byggnadsregler, självrengörande glas för renare fönster under längre tid, ljudreducerande glas och/eller solskyddsglas som stänger värmen ute.

 

För mer information ring: 042 – 400 23 51